s-1

Производство

Нашето производство обхваща всички етапи от добива на глина до получаването на готовия продукт - керамични тухли и керамични/изолационни блокове. Разполагаме със собствена кариера, от която добиваме основната си суровина - мергелна глина. Процесите в нашето производство са напълно роботизирани, гарантирайки изключителна прецизност, съвършена структура, плътност и якост на нашите продукти/тухли.

s-2

Транспорт

Разполагаме със собствен транспорт, което улеснява процеса на доставка. Залагаме на точност, коректност и най-добрите ценови условия за нашите клиенти, осигурявайки бърза и безпроблемна доставка.

s-1

Търговия

Нашата търговска част се фокусира върху качественото административно обслужване със специално внимание към индивидуалните нужди на всеки клиент. Стремим се да предоставим най-добрите условия за сътрудничество и персонализирано внимание към всяка заявка и запитване.

s-2

Техническа консултация

Нашият екип от висококвалифицирани консултанти е на разположение на всеки клиент. С готовност ще предложим индивидуални решения и съвети, съобразени с конкретните изисквания и проекти на вашия строителен обект. Ние сме тук, за да подкрепим всяка ваша стъпка, независимо дали говорим за търговски или строителен обект. С нас получавате персонализирано обслужване и внимание към вашите нужди и изисквания, за да осигурим най-доброто решение за вашите проекти.