isobrix
isobrix-page-t-1
ТУХЛА ISOBRIX
right-arrow
isobrix-page-t-2.png
ТУХЛА ISOBRIX МАЛКА
right-arrow
isobrix-2.png

КЕРАМИЧЕН БЛОК С ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ +

Еволюцията на тухлите и керамичното производство датира от 7500 г. пр.н.е. и познава всички процеси от ръчния труд и изпичането им на слънце до наши дни, когато процесите са модернизирани и напълно роботизирани. Хилядолетия наред един факт свързан с тухлите остава непроменен- Тяхното значение.

И в миналото и сега тухлите остават основен строителен материал, който има силата и издръжливостта да устои на предизвикателствата на времето със своята функционалност и издръжливост.

И тъй както архитектурата и строителството се развиват и съвсем естествено отразяват прехода от дворци и укрепления, до модерни сгради, така и производството на тухлите разгръща потенциала си, за да отговори на съвременните строителни и архитектурни решения.

Съвременното строителство има нужда от ISOBRIX. Защо?+

ISOBRIX идва точно навреме, за да предостави на съвременното строителство и архитектурните решение продукт от ново поколение, който гарантира: Бързина при изграждане, Естествена топлоизолация и климатизация, Изключително високи звукоизолационни качества, Здравословен микроклимат в помещенията, Изключителна здравина, Най-висока степен на пожарозащита.

Отличителният белег на ISOBRIX е способността му да се интегрира безпроблемно в различни архитектурни проекти, предлагайки качество, без компромис. Независимо дали става въпрос за жилищни, търговски или промишлени приложения, ISOBRIX е доказателство за адаптивност, осигурявайки превъзходни изолационни възможности, като същевременно поддържа естетическа цялост.

isobrix
isobrix-1

За какво мечтаеш?+

 

Да построим мечтите ти заедно!

Нашето производство обхваща всички етапи от добива на глина до получаването на готовия продукт - керамични тухли и изолационни блокове. Цялата ни дейност и всички процеси са посветени на един резултата - Качеството! Произвеждаме продуктите си осъзнавайки, че скоро те ще се превърнат в мечтан дом, реализиран проект и сгради с обществено предназначение. Процесите в нашето производство са напълно роботизирани, гарантирайки изключителна прецизност, съвършена структура, плътност и якост на нашите продукти.

Мечтай смело! Ние с радост ще ти помогнем да реализираш мечтите си.