02.4
Бързина при изграждане

Бързина при изграждане

02.4.2024

УСТОЙЧИВОСТ НА ОГЪН И ВЛАГА/ НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОЖАРОЗАЩИТА

Сигурност на сградите, независимо от условията!

Керамични изолационни блокове ISOBRIX+: ненадмината устойчивост на огън и влага за максимална сигурност на сградата

В сферата на строителството осигуряването на максимална безопасност срещу опасност от пожар и проникване на влага стои като първостепенна грижа. Нашите керамични изолационни блокове ISOBRIX са проектирани, за да осигурят несравнима защита срещу пожар и влага, укрепвайки сградите с най-висока степен на сигурност при всякакви условия.

Керамичните изолационни блокове ISOBRIX са изработени с помощта на най-съвременна керамична технология, която им придава изключителни огнеустойчиви свойства. Когато са изложени на екстремна топлина, тези блокове стоят стабилно, запазвайки своята структурна цялост и ефективно възпрепятствайки разпространението на пламъци. Освен това те не отделят никакви опасни газове, което гарантира безопасността на обитателите по време на евакуация. Тази устойчивост не само предпазва обитателите на сградата, но също така помага за ограничаване на пожара, минимизиране на щетите и улесняване на по-безопасни маршрути за евакуация.

Имунитет към влага:

В допълнение към страхотната си огнеустойчивост, блоковете ISOBRIX предлагат непробиваема защита срещу проникване на влага. Усъвършенстваният керамичен състав отблъсква влагата, предотвратявайки проникването й в обвивката на сградата. Тази проактивна защита смекчава рисковете от растеж на мухъл, структурна деградация и други проблеми, свързани с влагата, като гарантира дълголетието и издръжливостта на конструкцията.

Isobrix Бързина