Hero

Ние сме български, бутиков завод и днес това е качество, което отличава. Отворихме врати тогава ,когато повечето български производители предпочетоха да ги затворят. Останахме тогава, когато всички избраха да напуснат.

 

Наречете ни различни, но:

Възродихме отдавна забравени традиции в българското керамично производство и се осмелихме да ги надградим. Създадохме екип от млади специалисти, защото вярваме в умовете на България. Инвестираме в чиста производствена среда и държим на положителната атмосфера в завода. Производството и начина, по който произвеждаме е наш отличителен белег, и запазена марка. Използваме традиции предадени ни от старите майстори и надграждаме с иновативни технологии.

 

Качеството на тухлите ни, е въздигнато в култ-структурата ни включва, система за мониторинг, осъществяващ контрол над качеството, до най-малкия детайл.

 

Ние сме завод от затворен тип. Разполагаме със собствена кариера ,от която добиваме основната ни суровина. Екипът ни от експерти, ръководи и контролира, всички процеси: от добива на глина, производство, транспорт ,до търговия и техническа консултация.

 

Или както обичаме да казваме: „Добиваме, създаваме, градим, надграждаме“

 

Капацитетът ни е изцяло съобразен с основния ни принцип-„Повишено внимание към всеки детайл“-анализираме всички фактори оказващи влияние .

 

Залогът е качеството, при него всичко има значение, а Вие заслужавате най-доброто!

 

Планирайки преминаването от малка фабрика в завод вярвахме, че ключов фактор, за успешния преход е подобряване на работната среда и облекчаване на човешкия труд. Роботизирани сме и това внесе онази мощ в производството , от която специалистите и бъдещето ни имаха потребност - точност ,бързина, качество и процесуална икономия.

 

В нашето семейство Роботът допълни Човека и заедно създадоха перфектния продукт.

ТАЙФУН КЕРАМИЧЕН ЗАВОД

Ние сме екипът на завод ТАЙФУН

над 20 години опит

назад
team image